Το Ποτάμι σε καλεί να #gineis_patriotis (εικόνα)

Σε ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό έχει «παίξει» πολύ δυνατά στην επικαιρότητα, αυτό του πατριωτισμού, αναφέρεται με μία «lego-ϊστικη» ανάρτηση, το Ποτάμι.

Σε ένα κολάζ σχετικά με το τι σημαίνει πατριώτης, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ζητά από τους πολίτες να ακολουθήσουν συγκεκριμένα παραδείγματα που ουσιαστικά αναπτύσσουν κομμάτια όπως αυτά της εργατικότητας, της συνέπειας, της αλληλεγγύης, της φιλομάθειας κτλ.

Με πρώτη και κύρια αιχμή κάτι από NBA και συγκεκριμένα από Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Tι είναι πατριωτικό σήμερα;

Παρακολούθησε τους λογαριασμούς του Ποταμιού στο Twitter & Facebook ή μπες στο site μας για να μάθεις.#gine_patriotis #topotami pic.twitter.com/GhgQ4gGiY4

— To Potami (@ToPotami) 27 Φεβρουαρίου 2018

«Το Ποτάμι αναζητά τα όρια μεταξύ πατριωτισμού και εθνικισμού, όπως οι έννοιες αυτές προσλαμβάνονται και γίνονται αντιληπτές από την κοινή γνώμη σήμερα. Ποιες πράξεις υποδεικνύουν εθνικιστικές τάσεις; Ποιες συμπεριφορές δηλώνουν πατριωτική συνείδηση; Με αφορμή θέματα της επικαιρότητας αλλά και μεγάλα αμφιλεγόμενα ζητήματα το Ποτάμι ξεκινά μια μεγάλη καμπάνια στα social media, πραγματεύεται αυτό το δίπολο και αναφέρει χαρακτηριστικά παραδείγματα. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο διοργανώνει, σε συνεργασία με το S&D, σχετική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα