Το poop emoji γιορτάζει τα 10 χρόνια ζωής – Το βίντεο-φόρος τιμής στο εικονίδιο

Τα emojis είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, η παγκόσμια γλώσσα του 21ου αιώνα. Κι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε το poop emoji, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες των κινητών παγκοσμίως να πουν ένα εκατομμύριο διαφορετικές κακές λέξεις μ’ ένα μόνο εικονίδιο.

Για να τιμήσει αυτό το ορόσημο, ο με έδρα το Τορόντο του Καναδά φωτογράφος Τζάστιν Πούλσεν (Justin Poulsen) αναδημιούργησε το poop emoji με 50 ευφάνταστους τρόπους. Ο Τζάστιν συνεργάστηκε με την εταιρεία Rethink για την καμπάνια που θέλει αυτά

τα «κακάκια» να παίρνουν τη μορφή μιας κατασκευής LEGO, ενός κεριού, μιας μπάλας πουρέ, ακόμη και μιας λαμπερής σφαίρας σε ταβάνι ντισκοτέκ.

Ο Τζάστιν αρέσκεται να προκαλεί. Το 2015, είχε ξανασυνεργαστεί με τη Rethink και είχε κατασκευάσει USB σε σχήμα κομμένου δάχτυλου -για την ακρίβεια, το σχήμα ήταν ο αντίχειρας του ίδιου του Τζάστιν Πούλσεν. Τώρα, δήλωσε: «Κάνω πολλά… πράγματα. Γιατί να μην κάνω πολλά διαφορετικά κακάκια για να το αποδείξω; Η δέκατη επέτειος του poop emoji ήταν η τέλεια ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα