Το πιο λαμπερό «πηγαδάκι» ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο – Οι καλύτεροι της προηγούμενης σεζόν (video)

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League στο Μόντε Κάρλο είχε και πολλές όμορφες εικόνες, ενώ ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και οι καλύτεροι παίκτες σε κάθε θέση για την προηγούμενη σεζόν, με τη Λίβερπουλ να σηκώνει την κούπα.

Το καλύτερο στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν το λαμπερό «πηγαδάκι», για να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ενώνουν. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι συναντήθηκαν στη μεγάλη αίθουσα και η συζήτησή τους καταγράφηκε

από τις κάμερες.


Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη έκατσαν δίπλα δίπλα. Το video με την κουβέντα Μέσι – Ρονάλντο έχει γίνει ήδη viral και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Δίπλα τους και ο κορυφαίος αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Η οικοδέσποινα κάθισε μαζί τους και για πρώτη φορά στα χρόνια της αντιπαλότητάς τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκαν τόσο χαλαροί μεταξύ τους. Χαμόγελα, φιλοφρονήσεις, καλό κλίμα και το κορυφαίο όλων, μία πρόσκληση σε μελλοντικό δείπνο από τον Πορτογάλο στον Αργεντινό.

«Μου λείπει η Ισπανία. Ήταν μία μάχη πολλών χρόνων που μας έκανε και τους δύο να γίνουμε καλύτεροι. Μετά από μία αντιπαλότητα πολλών ετών δεν ήταν εύκολο, αλλά έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουμε δειπνήσει, αλλά ίσως το κάνουμε στο μέλλον», υπογράμμισαν οι δυο τους, με τον πορτογάλο άσος της Γιουβέντους να κάνει πρόταση στον αργεντινό αστέρα για δείπνο στο μέλλον.

O Μέσι επιθετικός της χρονιάς στο Champions League

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τους Μανέ και Κριστιάνο Ρονάλντο σε ψήφους και αναδείχτηκε κορυφαίος επιθετικός του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 32χρονος «μάγος» της Μπαρτσελόνα, πραγματοποίησε 10 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πετυχαίνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Τα νούμερά του, καθώς και η γενικότερη παρουσία του στους «μπλαουγκράνα», του έδωσαν δικαίως το βραβείο του καλύτερου επιθετικού. Βέβαια οι αριθμοί του μικρόσωμου «μάγου» δεν συνδυάστηκαν με την κατάκτηση του τροπαίου για την ισπανική ομάδα. Ο αργεντινός σταρ συγκέντρωσε 285 βαθμούς από την UEFA, έναντι 109 του Σαντιό Μανέ και 91 του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα