Το μενού της ημέρας από το Forky

Το Forky προτείνει για σήμερα, Τρίτη:

Κυρίως πιάτα:

Μπριζολάκια σχάρας με BBQ sauce και πουρέ πατάτας: Χοιρινά μπριζολάκια στη σχάρα με θυμάρι και κλασική αμερικάνικη sauce BBQ δίπλα σε αφράτο πουρέ πατάτας με φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο.

Μπιφτεκάκια κοτόπουλου με λαχανικά ατμού: Αφράτα μπιφτεκάκια κοτόπουλο

με θυμάρι ψημένα στη σχάρα και λαχανικά ατμού (μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια, καρότο) σε ένα ελαφρύ και γευστικό πιάτο.

Λεμονάτα γιουβαρλάκια με μπρόκολο και καροτάκια ατμού: Γιουβαρλάκια σε λεμονάτη σάλτσα με άνηθο και δυόσμο συνοδευμένα με μπρόκολο και καροτάκια ατμού.

Χειροποίητα ζυμαρικά με φέτα και ελιές: Τα μεσογειακά υλικά στο πιάτο σας: χειροποίητα ζυμαρικά με τομάτα, ελιές, κόκκινη πιπεριά και φέτα πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένη ρίγανη.

Σαλάτες:

Σαλάτα Caesar’s Forky: Φρέσκια σαλάτα με iceberg, κοτόπουλο, μπέικον, πιτάκια αραβικής, αγγούρι & καλαμπόκι. Συνοδεύεται από sauce μουστάρδας με γιαούρτι (112 kcal).

Σαλάτα ντάκος: Σαλάτα με γεύση Ελλάδας. Αυθεντικός Ντάκος με παξιμάδια, φέτα, τομάτα, ελιές καλαμών & κάπαρη. Αρωματίζεται με μαϊντανό & ρίγανη.

Σαλάτα πράσινη: Δροσερή σαλάτα με μαρούλι, ρόκα & σπανάκι. Συνοδεύεται με τοματίνια, κρουτόν, καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο & sauce vinegraitte (193kcal).

Σαλάτα με ρόκα, σπανάκι και μπέικον: Δροσερή βάση με ρόκα και σπανάκι, εμπλουτισμένη με μπέικον, παρμεζάνα, τοματίνια & κρουτόν. Συνοδεύεται από vinaigrette balsamico με μέλι (154kcal).

Πράσινα σαλατικά με ζαμπόν: Σαλάτα με iceberg, ζαμπόν καπνιστό, τυρί edam, τοματίνια, πράσινη & κόκκινη πιπεριά και καλαμπόκι. Αρωματίζεται από μαϊντανό και συνοδεύεται από vinaigrette Worchester (208kcal).

Σαλάτα με λάχανο και καρότο: Σαλάτα με λάχανο, καρότο, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο & μαϊντανό. Συνοδεύεται από sauce vinaigrette με μουστάρδα (193kcal).

Πιάτα του μήνα:

Μπιφτεκάκια σχάρας από Black Angus με ψητές πατατούλες και μπέικον: Μπιφτεκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά Black Angus ζυμωμένα με κρεμμυδάκι, σκόρδο και θυμάρι. Συνοδεύονται από ψητές πατατούλες baby με ελαιόλαδο, δενδρολίβανο και ψιλοκομμένο μπέικον.

Κριθαρότο λαχανικών: Κριθαρότο του αγρού: κριθαράκι με λεπτοκομμένα κολοκυθάκια, καρότα και μανιτάρια, δεμένα σε σάλτσα τομάτας με μυρωδικά. Απολαύστε το πιάτο σας με τριμμένο τυρί (105 kcal).

Πηγή: Το μενού της ημέρας από το Forky - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα