Το «φλερτ» Μητσοτάκη και Θεοδωράκη συνεχίζεται – Χέρι χέρι σε παρουσίαση βιβλίου

Νέα τροφή στα σενάρια που κάνουν λόγο περί προσέγγισης Κυριάκου Μητσοτάκη και Σταύρου Θεοδωράκη έρχεται να δώσει η παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται καταιγισμός δημοσιευμάτων που θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να «πλευρίζει» τον επικεφαλής του Ποταμιού για συνεργασία εάν ο τελευταίος δεν υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα, στην αναζωπύρωση των

σεναρίων, ρόλο έχει και ο Κωστής Χατζηδάκης, όπως τουλάχιστον φάνηκε τόσο από τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον «Realfm 97,8», όσο και από τα πρόσωπα που θα παρουσιάσουν το βιβλίο του απόψε.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (18.00) οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης είναι μεταξύ των προσώπων που θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο του κ. Χατζηδάκη «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;», ενώ συντονιστής θα είναι ο Παύλος Τσίμας.

Φαίνεται λοιπόν πως τα «καμπανάκια» των βουλευτών του Ποταμιού προς τον κ. Θεοδωράκη δεν έχουν εισακουστεί -προς το παρόν τουλάχιστον – από τη Σεβαστουπόλεως…

Keywords
Τυχαία Θέματα