Το Audi RS7 έρχεται και σε υβριδική έκδοση με 710 ίππους

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν το Audi RS7, να έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις ή μια εκ των οποίων υβριδική προχώρησε ο επικεφαλής του σχεδιασμού της εταιρείας Marc Lichte.

Ωστόσο ο Lichte δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, κάτι το οποίο έκαναν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα τα μέσα αναφέρουν πως το RS7, πρόκειται να έρθει με ένα twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος προέρχεται από την Bentley Continental GT και τη Porsche Panamera Turbo.

Μάλιστα ο επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης ανέφερε πως η συγκεκριμένη έκδοση θα παράγει περίπου 658 ίππους και 812 Nm ροπής.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας πιθανότατα θα συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, το οποίο θα στέλνει την ισχύ στο σύστημα τετρακίνησης quattro. Επιπλέον λέγεται πως αυτές οι προδιαγραφές θα καταστήσουν το αυτοκίνητο ικανό να φτάνει από στάση τα 98χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, με μέγιστη ταχύτητα περίπου 305 χιλιόμετρα.

Αυτή η έκδοση θα ακολουθηθεί και από μία plug-in υβριδική, η οποία θα διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου και ηλεκτρικό μοτέρ. Η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να αντλήσει στοιχεία από την Porsche Panamera Turbo S E-hybrid, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουν υπάρξει και κάποιες βελτιώσεις.

Μάλιστα φήμες κάνουν λόγο πως το υβριδικό RS7 θα συνδυάζει τον twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και θα έχει συνολική ισχύ που θα φτάνει τα 710 άλογα.

Πηγή: Autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα