Την άσκηση «Παρμενίων» παρακολούθησε ο Καμμένος στη Ρόδο (εικόνες)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στη Ρόδο όπου και παρακολούθησε τμήμα της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».

Ο κ. Καμμένος συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη

Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο.

«Χαίρομαι, διότι παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες, όχι μόνο την ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη μεγαλύτερη εθνική μας άσκηση, αλλά και την αναβαθμισμένη συμμετοχή της εθνοφυλακής μας. Είμαι περήφανος για αυτό, καθώς, από δω, από το νησί της Ρόδου, είχα ανακηρύξει λίγους μήνες πριν, το έτος 2017, ως έτος «Εφέδρων και Εθνοφυλάκων». Ζωντανό παράδειγμα είναι ο 92χρονος καταδρομέας μας που βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης της άσκησης», είπε ο υπουργός στην έναρξη της ομιλίας του.

«Η ενεργοποίηση κρίσιμων ταγμάτων εθνοφυλακής σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, αλλά και η ενεργοποίηση αριθμού επιστρατευμένων μονάδων, συνιστούν ουσιαστική συμβολή στην ετοιμότητα του επιχειρησιακού μηχανισμού των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Η άσκηση «Παρμενίων» θέτει σε εφαρμογή όλα τα σχέδια που απαιτούνται για την αντιμετώπιση κάθε απειλής στην ελληνική επικράτεια και κυρίως στον Έβρο και τα νησιά μας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα