«Θύμα» των Κροατών και ένας φωτορεπόρτερ – Τον πλάκωσαν, αλλά αυτός… έβγαλε μοναδικά στιγμιότυπα (εικόνες – video)

Πάνω στην «τρέλα» των πανηγυρισμών και του «μεθυσιού» από την ενδεχόμενη πρόκριση-που τελικώς ήρθε-οι παίκτες της Κροατίας… πάτησαν και έναν φωτορεπόρτερ. Αυτός δεν έχασε, πάντως, την ψυχραιμία του, άδραξε την ευκαιρία και απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή μοναδικές-κοντινές-στιγμές.

Πρόκειται για τον Γιούρι Κορτέζ, ο οποίος καθόταν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Όταν ο Μάριο Μάντζουκιτς πέτυχε το 2-1 στην παράταση, έφυγε, μαζί με τους συμπαίκτες του, σαν τρελός προς το πέταλο που ήταν οι περισσότεροι φίλοι της Κροατίας. Τον ακολούθησαν προς το κόρνερ και οι υπόλοιποι διεθνείς

άσοι της Κροατίας.

Κάπου εκεί η… πίεση που ασκήθηκε στο κορμί του άσου της Γιουβέντους ήταν μεγάλη και όλοι οι Κροάτες προσγειώθηκαν πάνω στον συγκεκριμένο φωτορεπόρτερ. Ο Μεξικανός βρήκε τον τρόπο και τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε. Στη συνέχεια οι Κροάτες σήκωσαν και τον Γιούρι Κορτέζ, από τον οποίο φαίνεται να ζήτησαν και συγνώμη. Όπως και να ‘χει στον συγκεκριμένο φωτορεπόρτερ θα μείνει αξέχαστη η πρόκριση της Κροατίας. Για τους μεγάλους νικητές αποτελεί ήδη ξεχωριστή φιγούρα σ’ αυτή την πολύ σπουδαία επιτυχία τους.

Δείτε βίντεο με τις φωτογραφίες που έβγαλε ο… τυχερός φωτορεπόρτερ από το Μεξικό

Εδώ και εικόνες από τη… μηχανή του

Keywords
Τυχαία Θέματα