Θέσεις γραμματέων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (25ΕΣ/2018 – 26ΕΣ/2018)

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. (25ΕΣ/2018)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 08:00 π.μ και λήγει την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά

και αναλυτικό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, προκειμένου οι υποψήφιοι να αξιολογηθούν πληρέστερα κατά τη διαδικασία επιλογής από το Ε.Σ.Ε.Δ. Οδηγίες για τη συμπλήρωση ή υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στη διαδρομή: «Βοήθεια->Εγχειρίδια Χρήσης».

Δείτε την προκήρυξη 25ΕΣ/2018 εδώ.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Τομεακού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. (26ΕΣ/2018)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 08:00 π.μ. και λήγει την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και αναλυτικό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, προκειμένου οι υποψήφιοι να αξιολογηθούν πληρέστερα κατά τη διαδικασία επιλογής από το Ε.Σ.Ε.Δ. Οδηγίες για τη συμπλήρωση ή υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στη διαδρομή: «Βοήθεια->Εγχειρίδια Χρήσης».

Δείτε την προκήρυξη 26ΕΣ/2018 εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα