Τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του Σάλα – Απέτισε φόρο τιμής η Κάρντιφ

Το βρετανικό λιμενικό ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (24/1) ότι σταματά τις έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα και του πιλότου, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού αεροσκάφους, με το οποίο ο αργεντινός ποδοσφαιριστής πήγαινε από τη Γαλλία στην Ουαλία.

Ο 28χρονος παίκτης είχε αφήσει τη Ναντ προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της στην Κάρντιφ, η οποία μόλις τον είχε αποκτήσει από τα «καναρίνια». Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων από θαλάσσης και αέρος απέβησαν άκαρπες, καθώς δεν

βρέθηκαν ίχνη, ούτε των δύο αγνοουμένων, ούτε του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν. «Οι πιθανότητες να έχουν επιβιώσει είναι εξαιρετικά μικρές», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Στην Κάρντιφ οι παίκτες και ο τεχνικό επιτελείο απέτισαν φόρο τιμής στον άτυχο παίκτη.

Ο πρόεδρος της ουαλικής ομάδας, Μεμέτ Ντάλμαν πήρε θέση και είπε: «Ο Σάλα κανόνισε μόνος του την πτήση». Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της Berenice Schkair, μοντέλο από τη Γαλλία, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο η πτώση του αεροπλάνου ήταν ατύχημα.

Valentin Rongier, les yeux rougis aux supporters, à la reprise de l’entraînement du FC Nantes: « On vous demande d’être solidaires de la famille: elle veut y croire. C’est pour ça qu’on ne fera pas de minute d’applaudissement, ni de silence. » pic.twitter.com/1yS4HSdzZy

— jean-marcel boudard (@JMBoudard) 24 Ιανουαρίου 2019

La Policía de Guernsey

Keywords
Τυχαία Θέματα