Ταυλαρίδης για οφειλόμενα από Παναθηναϊκό: Πλήρωσα 110.000 στην εφορία από την τσέπη μου

Αγανακτισμένος με τον Παναθηναϊκό είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος έλυσε τη σιωπή για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Παναθηναϊκό σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται από την ΠΑΕ, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι «θα φτάσει την υπόθεση ως το τέρμα».

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά για τον βετεράνο αμυντικό, ο οποίος αρνείται να ρυθμίσει τη δόση των 30.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να απειλούνται με αφαίρεση τριών βαθμών.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό

σταθμό Sport24, ο Ταυλαρίδης έδωσε τη δική του εκδοχή:

«Δεν ήμουν από τις πρώτες επιλογές του Στραματσόνι. Με έπιασε στο τέλος της χρονιάς και μου είπε θα είμαι τέταρτη, πέμπτη επιλογή και μου ζήτησε με τον επαγγελματισμό μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες και μετά το τέλος της καριέρας μου να έμενα στην ομάδα σε κάποιο πόστο. Του είπα ευχαριστώ και έφυγα για διακοπές στο χωριό μου.

Σε δύο μέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως αλλάξανε τα πλάνα. Στεναχωρήθηκα πολύ και του είπα κόουτς έχω κάνει την προγραμματισμό μου, έχω πληρώσει 12 ενοίκια μπροστά. Μου ζήτησε να σταματήσω και να μείνω στην ομάδα σε κάποιο πόστο και να πάρω αργότερα τα χρήματά μου ή να πάρω όλο το συμβόλαιο και να φύγω.

Εγώ δεν ήθελα πόστο, γιατί δεν είχα τις απαραίτητες γνώσεις. Δεν μου αρέσουν οι μετριότητες. Μάλλον το έκαναν για να γλιτώσουν 40-50 χιλιάδες και δεν το ήθελα. Δεν μου άξιζε να τελειώσω έτσι. Ήθελα να σταματήσω μέσα στο γήπεδο.

Πάω στη διοίκηση και μου είπαν δεν κατάλαβες καλά. Εγώ ήξερα τι μου είχε πει. Με περιέπαιζαν. Μου είπαν θα κάνεις προετοιμασία με το δεύτερο γκρουπ. Με εξευτέλισαν και παρόλα αυτά εγώ έκανα και δεύτερο διακανονισμό. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι.

Έρχεται ο κύριος Ουζουνίδης και με βλέπει 23 Δεκεμβρίου πριν φύγει η ομάδα για διακοπές. Μου είπε ότι ήθελε να με επαναφέρει την ομάδα και με ρώτησε για το αν έχω κάποιο πρόβλημα. Εγώ απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα, δεν ξέρω αν έχει η διοίκηση. Και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει κάτι, γιατί μου είχαν πάρει το νούμερο της φανέλας και το συμβόλαιό μου στην ΕΠΟ δεν ήταν σε ισχύ.

Περνάνε δέκα μέρες και πηγαίνω στον ΠΣΑΠ για να δω τι γίνεται ακριβώς. Έβλεπα ότι δεν υπήρχε φως στον τούνελ. Τότε μέσα σε είκοσι λεπτά με παίρνει ο κύριος Λυμπερόπουλος και πάω στα γραφεία. Πήγα και μου λέει Στάθη για πολλούς λόγους δεν θα συνεχίσεις στην ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε τόπο τα νιάτα να πάρουν ευκαιρίες παίκτες, όπως ο Ευαγγέλου.

Συμφώνησα παρά το γεγονός ότι ήμουν στεναχωρημένος. Εγώ έλεγα τι μου χρωστούσε η ομάδα, για τέτοια προχειρότητα μιλάμε. Δεν υπάρχει φράγκο μου είπε, όταν πρότεινα να πάρω τα μικρά χρήματα και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Και εγώ είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρά το γεγονός ότι τον εκτιμώ. Την επόμενη μέρα έκανα προσφυγή.

Δεν γινόταν να χρωστάω στην εφορία. Έχω επιχειρήσεις και πρέπει να έχω ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Τους το μετέφερα και δεν μου απάντησαν κάτι, ως προς το χρέος τους στην εφορία.

Πλήρωσα εγώ την εφορία από την τσέπη μου. Της προπέρσινης χρονιάς. Έχω φτάσει στα όριά μου. Μέσα στα χρήματα που έχουν επιδικαστεί είναι και αυτά της εφορίας, της προπέρσινης χρονιάς.

Πλήρωσαν την πρώτη δόση του διακανονισμού. Μου ήρθε η εφορία και τους έστειλα τη φορολογική μου δήλωση 70.000 να πληρωθούν από τον Παναθηναϊκό. Ούτε καν μου απάντησαν. Ρώτησαν τον κ. Μπόνο τι θα γίνει. Είμαι νομοταγής πολίτης. Μου είπε Στάθη δεν θέλω να σου λέω ψέματα. ‘Υπάρχει στάση πληρωμών’

Την Παρασκευή πλήρωσα 110.000 από την τσέπη μου στην εφορία. Ο κ. Διαμαντόπουλος μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου, γιατί υπάρχει στάση πληρωμών. Αποφάσισα να το ρισκάρω. Ήθελε να μου μιλήσει και ο κ. Κωνσταντίνου. Τι να πω με τον κ. Κωνσταντίνου; Εκείνος μου είχε γυρίσει την πλάτη.

Θα φτάσω την υπόθεση ως το τέρμα, μέχρι εκεί που πάει. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκός που να μου πει κακιά κουβέντα και έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα