Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο των πολιτικών στην ομάδα πόλο

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε η Εθνική Εφήβων στο πόλο, γράφοντας ιστορία στο Σομπατέλι. Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Ελάχιστα λεπτά μετά την είδηση, το twitter γέμισε από συγχαρητήρια και μπράβο από τον πολιτικό κόσμο – και όχι μόνο- για τα χρυσά αγόρια που μας έκαναν υπερήφανους.

Συγχαρητήριο μήνυμα του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε

ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό έρχεται να προστεθεί η τεράστια σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο και στον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού.

ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστια η σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης
[Συγχαρητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου στην εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα] https://t.co/xw3MIXcGUL pic.twitter.com/P0oCITCKVZ

ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) 19 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων σας συγχαίρω θερμά για την μεγάλη σας επιτυχία. Με αυτήν επιβεβαιώσατε για μια ακόμα φορά την μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα αφού ακολουθήσατε πιστά τον δρόμο που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Η επιτυχία σας -όπως και οι επιτυχίες το αμέσως προηγούμενο διάστημα άλλων Ελλήνων αθλητών σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση».

Η εθνική εφήβων πόλο απέδειξε ότι η Ελλάδα εκτός από ένδοξο παρελθόν και παρόν, έχει και εξαιρετικά ελπιδοφόρο μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Συγχαρητήρια στην #κοε και τον πρ. Διαθεσόπουλο που έχουν καταστήσει την Ελλάδα υπερδύναμη στο σπορ!

— Giorgos Vassiliadis (@g_vassiliadis) 19 Αυγούστου 2018

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοί μας στο πόλο! Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί δείχνει ότι η ελπίδα είναι εδώ. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους προπονητές τους. pic.twitter.com/KUwdfg1eSC

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 19 Αυγούστου 2018

Η Εθνική ομάδα Πόλο των Εφήβων κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους. pic.twitter.com/BoOOAwMHLl

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) 19 Αυγούστου 2018

Μπράβο στα 18χρονα παιδιά του πόλο και στον προπονητή τους. Έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και έδωσαν σε όλους τους Έλληνες κουράγιο και χαμόγελα. Οι επιδόσεις των αθλητών μας, αυτές τις εβδομάδες, δείχνουν το δρόμο: δουλειά, αξιοκρατία, σχέδιο. Ας πάρουμε όλοι αυτό το μάθημα.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 19 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήρια ! https://t.co/nBpZd1x4Ms

— Όλγα Κεφαλογιάννη (@olgakef) 19 Αυγούστου 2018

Μπράβο ρε παλικάρια!
Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Εφήβων του πόλο.https://t.co/Y59mspBnNo

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 19 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήρια!!!
Ένα μεγάλο μπράβο. https://t.co/fyKD0BJdVa

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 19 Αυγούστου 2018

Πέρσι η Ελλάδα πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων U20
Φέτος πήραμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων U18
Οι άνθρωποί του πόλο είμαστε πολύ περήφανοι, το ελληνικό πόλο έχει παρελθόν, παρόν, και κυρίως, μέλλον…

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) 19 Αυγούστου 2018

Πρωταθλητές κόσμου οι έφηβοι στο πόλο! Τα τρομερά «μωρά» του Δημήτρη Κραβαρίτη πρόσθεσαν άλλη μια μεγάλη εθνική επιτυχία σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Σας ευχαριστούμε! pic.twitter.com/O7w6kl5qXG

— Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) 19 Αυγούστου 2018

Πρωταθλητές κόσμου οι Έλληνες έφηβοι στο Πόλο! Οι σημαίες μας ψηλά! Η Ελλάδα στο πρώτο σκαλί του κόσμου! pic.twitter.com/Pi4QbYIEYC

— Γιώργος Πατούλης (@gpatoulis) 19 Αυγούστου 2018

Η εθνική μας ομάδα εφήβων στην υδατοσφαίριση στην κορυφή του κόσμου! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας, όπως και σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας. Το μέλλον τους ανήκει.

Nikos Dendias (@NikosDendias) 19 Αυγούστου 2018

Άλλη μια ευχάριστη είδηση από τον χώρο του πόλο αυτή τη φορά! Θερμά συγχαρητήρια! Σας ευχαριστούμε!https://t.co/opikQ4IsG1

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) 19 Αυγούστου 2018

«Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας», σημειώνει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα