Τα… πικρά γενέθλια της Ρεάλ Μαδρίτης – Γιατί δεν μπήκε στο πούλμαν ο Ίσκο;

Μία ημέρα μετά την ταπεινωτική ήττα (1-4) από τον Άγιαξ στη Μαδρίτη και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, του μοναδικού στόχου που της είχε απομείνει για να υπερασπιστεί την τρέχουσα σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης συμπληρώνει 117 χρόνια ζωής.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως γιορτάζει με «πικρό» τρόπο η «βασίλισσα», με τον κόσμο να είναι στα… κάγκελα και να ζητάει την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο. Η κατάσταση στους «μερένχες» θυμίζει…

μπάχαλο, με τον Ίσκο να μη μπαίνει στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στο γήπεδο πριν από τον αγώνα με τον Άγιαξ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «γεννήθηκε» μία ημέρα σαν σήμερα, στις 6 Μαρτίου 1902, κατακτώντας τον κόσμο. Εκτός από το Κύπελλο Κυπελλούχων, κέρδισε όλα τα άλλα τρόπαια και πολλές φορές. Το ρεκόρ με την κατάκτηση τριών συνεχόμενων Champions League, είναι ένα από τα πολλά του συλλόγου.

Το προσωνύμιο «βασίλισσα» δόθηκε από τον βασιλιά Αλφόνσο ΙΙΙ το 1920 μαζί με το στέμμα στο έμβλημά της. Υπήρξε βέβαια η αγαπημένη ομάδα του δικτάτορα Φράνκο, ενώ με την ολόλευκη στολή της εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει την ενωμένη και αδιαίρετη Ισπανία. Το Santiago Bernabeu, είναι από το 1947 το γήπεδο που αγωνίζεται και το όνομα του ανήκει σε έναν ιστορικό πρόεδρο.

Today, in 1902, the greatest club to ever grace football was founded.
13 Champions League
33 La Liga
19 Copa Del Rey
10 Spanish Super Cups
7 Club World Cups
4 Super Cups
Happy 117th Birthday Real Madrid

Keywords
Τυχαία Θέματα