Τα Γρεβενά… περιμένουν μ’ ένα ξεχωριστό γκράφιτι τον πρωταθλητή Ευρώπης Τεντόγλου (εικόνες)

Ο κόσμος στα Γρεβενά ετοιμάζει υποδοχή στον Μίλτο Τεντόγλου για τη μεγάλη του επιτυχία με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο και γι’ αυτό τον λόγο «γεννήθηκε» σε πεζόδρομο της πόλης και ένα γκράφιτι αφιερωμένο στον 20χρονο αθλητή.

Συγκεκριμένα, στην οδό «Ηλία Φάσσα», σ’ έναν όμορφο πεζόδρομο δημιουργήθηκε το γκράφιτι που βλέπετε. «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου πρωταθλητή», είναι το σχετικό μήνυμα στα αγγλικά. Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ιδιοκτήτης καφέ (fuit art

café) στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου έχει μεγαλώσει στα Γρεβενά και είναι δεμένος με την ιδιαίτερη πατρίδα του. Τον αγαπάει ο κόσμος της πόλης του και όλοι τώρα περιμένουν να τον δουν από κοντά για να τον συγχαρούν. Είναι, άλλωστε, αθλητής της ΓΕ Γρεβενών.

Σύχναζε-και θα συνεχίσει να το κάνει-στο «fuit art café», όταν είχε ελεύθερο χρόνο. Είναι χαρακτηριστικό πως στον πρώτο σοβαρό του αγώνα το συγκεκριμένο cafe αποτέλεσε το χορηγό του. Και η φόρμα με το λογότυπο από το αγαπημένο του fuit τού έφερε γούρι. Άλμα στα 7,69, και ένα νέο αστέρι άρχισε να «φωτάει» θυμίζοντας τον… Λούη Τσάτουμα.

Τελικά, έφτασε στα 8.25μ. και έτσι ήρθε το χρυσό μετάλλιο στο Βερολίνο. Ο 20χρονος αθλητής πήρε ενέργεια και από τους φίλους του και όχι μόνο στα Γρεβενά. Τώρα περιμένει και αυτός να τους αγκαλιάσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα