Τα δράμα του Μίσιτς στο Μουντομπάσκετ: Παρέμεινε στην Κίνα, παρά την απώλεια της μητέρας του

Ο Βασίλιε Μίσιτς ζει το δικό του δράμα στο Μουντομπάσκετ της Κίνας με την εθνική ομάδα της Σερβίας, καθώς πληροφορήθηκε τη Δευτέρα (09/09) τον θάνατο της μητέρας του, ενώ το τουρνουά είναι σε εξέλιξη, προκαλώντας θλίψη στο στρατόπεδο των «πλάβι». Ο ίδιος αποφάσισε πάντως, να μην αφήσει την Εθνική ομάδα εν όψει των προημιτελικών. 

Ο γκαρντ της Εφές Αναντολού μετά από συζητήσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους ανθρώπους

της ομάδας, αποφάσισε να παραμείνει στην Κίνα και να βοηθήσει την ομάδα του. Η Σερβία έχασε πάντως, την Τρίτη (10/09) από την Αργεντινή 97-87 και έτσι αποκλείστηκε.

Vasilije je šampion svijeta

Plejmejker Srbije Vasilije Micić je u Donguanu, pred sjutrašnji meč odluke sa Argentinom, dobio vijest: umrla mu je majka. Pogledajte njegove profile na društvenim mrežama i biće vam jasno koliko su bili vezani.

Pročitaj: ⬇️https://t.co/3SOYYJcImx pic.twitter.com/LCy4ZtokPq

— Prava Crna Gora – Marko Milačić (@PravaCG) September 9, 2019

Οι ιθύνοντες της Σερβίας έδωσαν το ελεύθερο στον παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του νωρίτρα, αλλά εκείνος δεν ήθελε να εγκαταλείψει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, αποφασίζοντας να παραμείνει.

«Ενημερωθήκαμε για την απώλεια της μητέρας του. Βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση από την αρχή της προετοιμασίας & είναι τιμή μας που συνεχίζει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και δείχνει το μεγαλείο του», είπε ο προπονητής της Σερβίας.

Even in the toughest of times, the 52nd overall pick from 2014 Vasilije Micic stays loyal to his national team

Keywords
Τυχαία Θέματα