Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2 για πλαστά χαρτονομίσματα – Κατέπεσαν οι κατηγορίες

Η περιπέτεια του Ντοβίντας Ρέντικας ολοκληρώθηκε άμεσα, με τον παίκτη του Ερμή Αγιάς να μένει ελεύθερος και να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Νωρίτερα, είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ συνελήφθη για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, κάτι το οποίο έσπευσε να διαψεύσει ο ατζέντης του.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας

και την αναπαραγωγή της στην Ελλάδα, ο Ντοβίντας Ρέντικας έκανε γραπτή δήλωση με την οποία επισημαίνει πως οι κατηγορίες κατέπεσαν και έμεινε ελεύθερος, με τον συγκατηγορούμενό του να ομολογεί τις πράξεις του και να προφυλακίζεται.

Αναλυτικά:

“Παρά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για εμπλοκή του ονόματός μου σε κύκλωμα παραχαρακτών, οι κατηγορίες εις βάρος μου κατέπεσαν σήμερα μονομιάς, αφού αφέθηκα ελεύθερος ενώ ο συγκατηγορούμενός μου ομολόγησε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε.

Τα χαρτονομίσματα, δε, που βρέθηκαν πάνω μου κατά την έρευνα που διενεργήθηκε από τις Αρχές, αποδείχθηκαν αληθινά και όχι πλαστά.

Η δικαιοσύνη αναγνώρισε την ειλικρίνεια που επέδειξα από την πρώτη στιγμή της σύλληψής μου. Πλέον επιστρέφω με περισσή ακόμη θέρμη στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τη σύντομη και οριστική παρένθεση”.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα