Συναγερμός με τον σκελετό που βρέθηκε στην Ερέτρια – «Το κρανίο έμοιαζε με περίεργη πέτρα» είπε ο βοσκός που τον ανακάλυψε

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου, μετά από αναφορές πως βρέθηκε ένας σκελετός, σε προχωρημένη κατάσταση, στην Ερέτρια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα, όπως δείχνει και ο ρουχισμός και τα τακούνια που βρέθηκαν. Η εγκληματική ενέργεια είναι πρώτη ανάμεσα στις υποθέσεις.

Ό ίδιος ο βοσκός που βρήκε τον σκελετό μίλησε σε τοπικό ΜΜΕ και αποκάλυψε πως η αστυνομία κλήθηκε «κατά τις 9

η ώρα το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο σαν πέτρα φαινόταν. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω όπως ήταν δεν φαινόταν. Μπορεί να πέρναγες 100 φορές από κει και να μη το έβλεπες. Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα και το κούνησα και δεν ήταν πέτρα… Ήταν στο 1,5 μέτρο από το χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές… Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου».

(Με πληροφορίες από eviazoom.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα