Συγκλονίζουν τα στοιχεία της τραγωδίας στο Αίγιο: Το αυτοκίνητο «θέρισε» γιαγιά και εγγονάκι

Το αυτοκίνητο, μάρκας BMW, που οδηγούσε 28χρονος άνδρας καβάλησε πεζοδρόμιο και συνέθλιψε τη γιαγιά με το εγγονάκι τηςΗ σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, καθώς παράτησε το αυτοκίνητό του και έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την τραγωδία στο Αίγιο, για τον τρόπο με τον οποίο η 67χρονη γιαγιά και το δύο μηνών βρέφος, βρήκαν φρικτό θάνατο την Κυριακή (26/08) το απόγευμα στην περιοχή Καμάρες.

Το

αυτοκίνητο, μάρκας BMW, που οδηγούσε 28χρονος άνδρας καβάλησε πεζοδρόμιο και συνέθλιψε τη γιαγιά με το εγγονάκι της. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο που έγινε η τραγωδία και να συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, καθώς παράτησε το αυτοκίνητό του και έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει, ενώ κοίταξε να βρει και σκάφος.

Σύμφωνα και με τα τοπικά Μέσα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός, που έτρεχε πολύ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και θέρισε τα θύματα. Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Αυτό που έχει προκαλέσει οργή είναι ότι μετά την ασύλληπτη τραγωδία, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δε σταμάτησε να βοηθήσει τα θύματά του αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί. Κατάγεται από την περιοχή, την οποία ξέρει καλά και έτσι πήγε προς την παραλία στην περιοχή Λόγγος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα. Τελικά συνελήφθη επεισοδιακά και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, αναφέροντας: «Μη δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα». Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με το εγγονάκι της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.

Πηγές: filodimos, tempo24.news, patrastimes.gr, ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα