Συγκλονίζει η μητέρα Τοπαλούδη για τη Μάγδα Φύσσα – «Ήμουν νοερά δίπλα της» (video)

«Νοερά ήμουν κοντά της». Αυτά τα λόγια ανήκουν στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την Μάγδα Φύσσα και την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή, μετά και την καταδίκη του ναζιστικού κόμματος ως «εγκληματική οργάνωση».

Όπως είπε η κα Κούλα Αρμουτίδου, η Μάγδα Φύσσα της συμπαραστάθηκε στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της και αυτό είναι κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ.

«Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς, που χάσαμε τα παιδιά μας, που δολοφόνησαν τα παιδιά μας. Τα παιδιά

μας δεν πεθάνανε, τα δολοφονήσανε χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Οπότε σίγουρα η απόφαση του δικαστηρίου είναι μία ψυχική δικαίωση για τη μανούλα τη Μάγδα τη Φύσσα που περίμενε πώς και πώς αυτή τη δικαίωση αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς δεν αποτελεί παρά μόνο μία στιγμιαία ψυχική ανακούφιση. Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο χαμό των παιδιών μας», είπε μεταξύ άλλων με τρεμάμενη φωνή.

Δείτε το βίντεο από το «Star»:

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της Ελένης Τοπλαούδη συγκλόνισαν, μετά την καταδίκη των δυο δραστών για τη δολοφονία και τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Επίσης, την Τρίτη (06/10) κόσμος στο Σύνταγμα, εν όψει της απόφασης για την Χρυσή Αυγή, τίμησε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων ανθρώπων που χάθηκαν λόγω της άσκησης βίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα