Συγκλονίζει η Γαλλίδα για την ομηρία της από τον 34χρονο: Πιστεύω ότι έχει διπλή προσωπικότητα

Η γυναίκα διέψευσε τους ισχυρισμούς του 34χρονου, οτι την κρατούσε δεμένη και φιμωμένη με τη θέλησή της«Είναι άνδρας που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να ελέγχει τους άλλους»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία. Η γυναίκα με δηλώσεις της στον ALPHA διέψευσε τους ισχυρισμούς του, οτι την κρατούσε δεμένη και φιμωμένη με τη θέλησή της.

Παράλληλα, στις φυλακές Λαμίας αναμένεται να οδηγηθεί ο 34χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται

οτι την κρατούσε αιχμάλωτη.

Η ίδια μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε: «Έβγαλα εισιτήριο για τις 12 Σεπτεμβρίου και συμφωνήσαμε να μείνω στην Ελλάδα για 3 εβδομάδες με έναν μήνα. Μετά συμφωνήσαμε να ζήσω εδώ μαζί του. Δεν ήξερα ότι θα προσπαθήσει να με κρατήσει φιμωμένη σε ένα δωμάτιο, και δεν συμφώνησα σε κάτι τέτοιο. Για να σώσει το τομάρι του δεν θα παραδεχθεί αυτό που έκανε για να έχει μικρότερα προβλήματα», λέει η 40χρονη γυναίκα.

Όπως είπε, όταν της ζητούσε να τον λύσει στην έβριζε: «Με έβρισε, δεν με χτύπησε, είναι άνδρας που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να ελέγχει τους άλλους. Είχε νεύρα, πιστεύω ότι έχει διπλή προσωπικότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα