Μεγαλείο, ο Σπανούλης στο «αντίο» του Θανάση, τον χειροκρότησε ο κόσμος – Στη Μητρόπολη και ο Ομπράντοβιτς

Με μια λέξη… «μεγαλείο». Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ένωσε όλον τον αθλητικό κόσμο και την Τρίτη (26/3) αυτό φάνηκε στο μέγιστο βαθμό με την έλευση του Βασίλη Σπανούλη για να πει το δικό του «αντίο» στον πρώην σπουδαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού. Με τον κόσμο να τον χειροκροτεί. Το ίδιο έπραξε και

ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα, όπως είχε κάνει και στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πολλά «μπράβο» και στον «Kill Bill», ο οποίος δεν έχει ξεχάσει το τι του έχει προσφέρει η οικογένεια Γιαννκόπουλου, αλλά και ο Θανάσης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο και βρέθηκε στη Μητρόπολη λίγο πριν τις 12:00, με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να τον χειροκροτεί έντονα.

«Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ήταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Πάντα υπήρχε ιδιαίτερη αγάπη και αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ», ανέφερε ο Σπανούλης σε δηλώσεις του.


Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο αρχιτέκτονας της «πράσινης αυτοκρατορίας» στα 13 χρόνια της θητείας του στον Παναθηναϊκό, έφθασε στη Μητρόπολη λίγο μετά τις 11:40. Εμφανώς συγκινημένος, είπε: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός μαζί με τα αδέλφια του, μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την πορεία του, παρά την απώλεια των Παύλου, Θανάση και Κώστα που τον έφεραν στην κορυφή. Και οι τρεις θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα