Συγκλονιστικές εικόνες: Σε αυτό το οικόπεδο βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι οι 25 στο Μάτι

To οικόπεδο φρίκης που έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποιΗ πιο σοκαριστική στιγμή της τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιέςΤο χρονικό της τραγωδίας

Μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της πύρινης τραγωδίας που συγκλονίζει την Ανατολική Αττική, είναι ο τραγικός τρόπος που έχασαν τη ζωή του 25 άνθρωποι σε οικόπεδο στο Μάτι.

Οι κάτοικοι και παραθεριστές της περιοχής όταν είδαν τη φωτιά να τους πλησιάζει, προσπάθησαν να βρουν διέξοδο προς τη θάλασσα, μη γνωρίζοντας ότι μπροστά τους υπήρχε γκρεμός και όχι παραλία.

Ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε φλεγόμενο κάτω

στο γκρεμό και έχασε τη ζωή του.

Οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν σε διπλανό οικόπεδο, στο περίβολο χώρο ενός σπιτιού, αλλά ούτε εκεί κατάφεραν να βρουν διέξοδο, καθώς κυκλώθηκαν από τις φλόγες.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, 25 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε οικόπεδο πάνω ακριβώς από βράχια στο Κόκκινο Λιμανάκι, εγκλωβισμένοι από τις φλόγες που έφτασαν κυριολεκτικά μέχρι τη θάλασσα.

«Οικογένειες που βλέποντας ότι χάνονται ενστικτωδώς το μόνο που έκαναν ήταν να αγκαλιαστούν. Η στάση που τους βρήκαμε δείχνουν ότι ήταν μια αντίδραση της τελευταίας στιγμής: χανόμαστε, αγκαλιαζόμαστε», δήλωσε ο Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Οικονομόπουλος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, δείχνοντας το μέγεθος της τραγωδίας και της απόγνωσης των ανθρώπων αυτών που έψαχναν βοήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα