Συγκλονισμένος και ο κόσμος του NBA από τον θάνατο του ράπερ Nipsey Hussle

Θρηνεί και ο κόσμος του NBA από τον θάνατο και τη δολοφονία του ράπερ Nipsey Hussle, ο οποίος ήταν υποψήφιος φέτος για βραβείο Grammy.

ΛεΜπρον Τζέιμς, Στεφ Κάρι και άλλοι αστέρες του μαγικού κόσμου του μπάσκετ, δήλωσαν συγκλονισμένοι από τα δυσάρεστα νέα. Ο γνωστός αμερικανός ράπερ ήταν τακτικός θεατής στα παιχνίδια των Λέικερς και των Κλίπερς και είχε μια σχέση με πολλούς παίκτες.

Πολλοί παίκτες μίλησαν για εκείνον, ανάμεσά τους

οι Κρις Πολ, Ντάμιαν Λιλάρντ, Αϊζάια Τόμας, Τόμπιας Χάρις.

Λόγια αγάπης είπε και ο ΛεΜπρον Τζέιμς: «Ήδη μιλήσαμε μαζί την προηγούμενη ημέρα. Του είπα πόσο περήφανος ήμουν για εκείνον και ότι το επόμενο έτος θα βλέπαμε ο ένας τον άλλον σε πολλά περισσότερα παιχνίδια των Λέικερς. Να ξεκουραστείς στον παράδεισο νεαρέ βασιλιά. Θα μας κάνεις να πονέσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Rihanna, LeBron James, others react to shooting death of rapper Nipsey Hussle https://t.co/e2u96oB4bd

— DJ MASTA GEE (@DjMastaGee) 1 Απριλίου 2019

Από την πλευρά του Στεφ Κάρι τόνισε: «Τον συνάντησα πέρυσι και είχαμε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιος ήταν ως πρόσωπο, τι σημαίνει, τι το μήνυμά του, πως προσπάθησε να εμπνεύσει τους ανθρώπους, εξετάζοντας πού μεγάλωσε. Είναι εγκλήματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν, ειδικά με έναν άντρα που κάνει αυτό που κάνει. Είναι σίγουρα δύσκολο να αφομοιωθεί. Από την οικογένειά του».

Οι Λέικερς ανέβασαν στoν επίσημο λογαριασμό τους στο twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου φορούσε τη φανέλα τους, γράφοντας: «Καλλιτέχνης. Ακτιβιστής Άγγελος».

Artist. Activist. Angeleno.

L.A. mourns the loss of one of our own, Nipsey Hussle. pic.twitter.com/7DovnRkayn

Los Angeles Lakers (@Lakers) 1 Απριλίου 2019

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είχαν παιχνίδι την Κυριακή (31/3) το βράδυ εναντίον των Γκρίζλις μπροστά στους φίλους τους και πριν από το τζάμπολ «ανέβασαν» στα social media ένα βίντεο αφιέρωμα, αλλά και μια φωτογραφία φανέλας με το όνομά του. Το ίδιο έγινε και στις οθόνες του γηπέδου.

Rest in peace : Kevin Durant apprend la mort de Nipsey Hussle à un Stephen Curry choqué https://t.co/IXZclXEwzO

— The Daily Dunk (@dailydunkfr) 1 Απριλίου 2019

Stephen Curry gets emotional after shooting death of Nipsey Hussle https://t.co/wwxy1ETI3f pic.twitter.com/s555xpPknY

— San Francisco Info (@SFinformer) 1 Απριλίου 2019

Her zaman basketbolun içinde olan ve silahlı saldırı sonucu öldürülen Nipsey Hussle, bu sezonun olaylı maçında da Lakers’ı savunmaya hazırdı!

Keywords
Τυχαία Θέματα