Συγκλονισμένη η Λαμία από το τροχαίο δυστύχημα – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 27χρονο

Συγκλονισμένη είναι η Λαμία μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στη Λαμία (εικόνες – video)

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 9 το βράδυ κοντά στον κόμβο της Ξηριώτισσας, στο ύψος του «Ριζάκου», η μηχανή στην οποία επέβαινε 27χρονος στρατιωτικός συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο

που οδηγούσε 57χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

Η μηχανή που οδηγούσε 27χρονος και κινούνταν στο ρεύμα ανόδου, συγκρούστηκε με Ι.Χ. που οδηγούσε 57χρονος.

O 58χρονος οδηγός, πιθανότατα επιχείρησε αναστροφή είτε να βγει από το πάρκινγκ επιχειρήσεων που βρίσκονται δεξιά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή του 27χρονου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και οι δύο οδηγοί έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιχνίδι της μοίρας

Ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργος Μανανάς, από τον Γοργοπόταμο, που ήταν ο οδηγός της μηχανής, είχε χάσει τον πατέρα του όταν ήταν 9 χρονών από τροχαίο.

Αναλυτικά ο 42χρονος Κώστας Μανανάς, έχασε τη ζωή του όταν το βαν που οδηγούσε «καρφώθηκε» πάνω σε σταματημένο, από την τροχαία, βυτιοφόρο, στις 30 Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν.

Ο 42χρονος είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Ο 27χρονος στρατιωτικός είχε χάσει τον 16χρονο αδερφό του σε δυστύχημα με τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Πηγή: lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα