Στο… στόχαστρο του σκιτσογράφου Τζιμ Κάρεϊ ο Ντόναλντ Τραμπ (εικόνες)

Εχει αποστασιοποιηθεί από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια ο Τζιμ Κάρει εξαιτίας κάποιων γεγονότων που τον κράτησαν πίσω ψυχολογικά, αλλά δεν το βάζει κάτω και έχει βρει καινούρια ενδιαφέροντα.

Η νέα του ενασχόληση είναι ζωγραφική και εκτός από πίνακες φτιάχνει και υπέροχα σκίτσα. Στο στόχαστρο του ηθοποιού τελευταία έχει μπει και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζιμ Κάρεϊ λοιπόν συντάσσεται με το 80% των τηλεοπτικών προσώπων στις ΗΠΑ

και δεν σταματά να σατιρίζει με νόημα τον αμερικανό πρόεδρο και ιδιαίτερα για την εξωτερική πολιτική του. Ιδίως εν όψει της συνόδου που θα γίνει στις 12 Ιουνίου, με συμμετέχοντες ηγέτες όπως ο Ζι Ζι Πινγκ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Απλώς κάντε την καταραμένη συνάντηση και υποκριθείτε πως θα αφοπλίσετε, ώστε να κρατήσουμε για άλλη μια τετραετία αυτό το ανδρείκελο στον Λευκό Οίκο. Όταν η δημοκρατία πεθάνει εντελώς, θα σου δώσουμε μια θέση στο τραπέζι των μεγάλων. Θα είσαι πιο διάσημος κι από την Κιμ με τα μεγάλα οπίσθια», αναφέρει ο ηθοποιός στο σχόλιο της φωτογραφίας.

“Just take the damn meeting and pretend you’re disarming so we can keep this stooge in the White House for another term. When democracy is dead we’ll give you a seat at the grown-up’s table. You’ll be even more famous than the Kim with the big ass.” pic.twitter.com/cnDGi6jGYt

Jim Carrey (@JimCarrey) May 16, 2018


Το πιο χαρακτηριστικό σκίτσο, που δείχνει την άποψη του Κάρεϊ για τον Τραμπ, είναι αυτό που είχε αναρτήσει τον περασμένο Νοέμβριο.

They bailed him out, set him up and made him their stooge. With Trump in the WH, Putin may win the 3rd World War without firing a shot. #PuckerUpPOTUS pic.twitter.com/bnPWI8xa9h

Jim Carrey (@JimCarrey) November 12, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα