Στο πένθος η Κρήτη – Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στους Κρητικούς που χάθηκαν στην πύρινη κόλαση

Στο βαθύ εθνικό πένθος για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής συμμετέχει και η Κρήτη που θρηνεί επιπλέον για τους Κρητικούς οι οποίοι συγκαταλέγονται στους νεκρούς της τραγωδίας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, οι κηδείες της οικογένειας Κατσουλάκη, που χάθηκε στο οικόπεδο της φρίκης στο Μάτι καθώς και του Λεωνίδα Πλυμάκη, θα γίνουν αύριο Τρίτη στην Αθήνα, όπου ζούσαν μόνιμα οι οικογένειές τους.

Σύμφωνα

με όσα γνωστοποίησαν συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου υπαλλήλου των ΕΛΤΑ Μάρκου Κατσουλάκη, οι σοροί του γιού του Πάρη, της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου και της πεθεράς του Γαρυφαλλιάς Μωραΐτη – Αβραμίδου, ταυτοποιήθηκαν και όπως αποδείχθηκε και οι τέσσερις βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στο οικόπεδο της φρίκης.

Η κηδεία τους θα γίνει αύριο στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού. Τραγική φιγούρα ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Δημήτρης Κατσουλάκης, ο οποίος δεν βρισκόταν στο εξοχικό τους στο Μάτι τη μοιραία μέρα μαζί με τους γονείς, τον αδελφό του και τη γιαγιά του. Ο Μάρκος Κατσουλάκης, καταγόταν από τον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου και είχε έντονη δραστηριότητα στους πολιτιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης στην Αθήνα.

Προσπάθησε να σώσει την περιουσία του

Αύριο επίσης, η σύζυγος και οι κόρες του Χανιώτη Λεωνίδα Πλυμάκη αποχαιρετούν τον αγαπημένο πατέρα και σύζυγο, στις 12 το μεσημέρι στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Η σορός του συνταξιούχου από την Ασή Γωνιά, ταυτοποιήθηκε επίσης μεταξύ των νεκρών στον τόπο του μαρτυρίου.

ΠΗΓΗ: Cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα