Στο κενό οι καταγγελίες της Σπαρτάκ κατά ΠΑΟΚ – Πήρε Ερεμένκο η ομάδα της Μόσχας

Στο… κενό έπεσαν οι καταγγελίες της Σπαρτάκ Μόσχας, για όσα ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι των ρωσικών ΜΜΕ περί επιθέσεων που υποτίθεται ότι δέχθηκαν από οπαδούς του Δικεφάλου. Η αντίπαλό της ελληνικής ομάδας στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έκανε και μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμαν Ερεμένκο.

Κατά την διάρκεια της Πέμπτης η ρωσική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία κατήγγειλε

τον ΠΑΟΚ, για τους ισχυρισμούς των ρώσων δημοσιογράφων για επιθέσεις των φιλάθλων του Δικεφάλου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα, όμως η UEFA απέρριψε τις συγκεκριμένες καταγγελίες καλώντας τον Δικέφαλο σε απολογία για δύο άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάλεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε απολογία, για την χρήση λέιζερ από τους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και για μπλοκαρισμένες σκάλες στις εισόδους του γηπέδου της Τούμπας, όμως πουθενά δεν υπάρχει αναφορά στις καταγγελίες των Ρώσων.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει στις 23 Αυγούστου, όταν και θα παρθεί η απόφαση για την τιμωρία του Δικεφάλου, που κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

****
Παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας είναι και επίσημα ο Ρόμαν Ερεμένκο, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλανδού ποδοσφαιριστή.

Ο Ερεμένκο αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο προέρχεται από αγωνιστική απραξία δύο χρόνων, καθώς το φθινόπωρο του 2016, στον φιλανδό μέσο επιβλήθηκε τιμωρία διετή αποκλεισμού από τα αρμόδια όργανα, αφού εντοπίστηκαν στο σώμα του ίχνη κοκαΐνης.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις ο 31χρονος μέσος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, τονίζοντας ότι «Είμαι σίγουρος ότι το ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι και φέτος πολύ ενδιαφέρον. Και πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα».

⚡️⚡️⚡️ Массимо Каррера: «Добро пожаловать в спартаковскую семью, Роман!»

Официально! Наш клуб достиг договоренности о подписании трудового договора с Романом Ерёменко.

Keywords
Τυχαία Θέματα