Στο Αίγιο, στο πλευρό του Αμβρόσιου, ο Κουρουμπλής

Περιοδεία στην Αχαΐα έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε «στάση» στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο ίδρυμα προστασίας ηλικιωμένων «Αγάπης Μέλαθρον, ο Άγιος Χαράλαμπος».

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, με τον οποίο συζήτησαν γι’ αρκετή ώρα. Σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr, ο Μητροπολίτης – γνωστός κυρίως για τη ρητορική μίσους και τα αποθεωτικά σχόλια για τη

Χρυσή Αυγή – δώρισε στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ένα συλλεκτικό αντίγραφο της διακήρυξης της Επανάστασης του 1821, γραμμένο στα γαλλικά και στα ελληνικά.

Η συνάντησή του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο, αλλά και οι σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media σχολιάστηκαν αρνητικά από την πλειοψηφία του κόσμου, ακόμα και από χρήστες που δηλώνουν δημόσια ότι στηρίζουν το κυβερνών κόμμα.

Και δικαίως…

Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος. pic.twitter.com/593n2ai0Yb

— Κouroumplis (@kouroumplis) 9 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα