Στην τελική ευθεία για Πρίγιοβιτς – Ενίσχυση από την Μπενφίκα για τον Παναιτωλικό

Παρά το… βέτο της γυναίκα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα του σέρβου άσου του ΠΑΟΚ, δεδομένου πως ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να μετακομίσει στον συγκεκριμένο σύλλογο. Ενίσχυση από την Μπενφίκα για τον Παναιτωλικό, υπέγραψαν οι Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα.

Όσον αφορά

στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, διαδικαστικό μοιάζει πλέον το θέμα της υπόθεσης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καθώς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αλ Ιτιχάντ υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με σκοπό την απαραίτητη ανταλλαγή εγγράφων προκειμένου να ολοκληρωθεί το «χρυσό» deal.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως η πρώτη δόση από τους Σαουδάραβες θα καταβληθεί την Πέμπτη (10/1) και αγγίζει το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ. Βάσει των όσων αναφέρουν, οι υπόλοιπες τρεις θα καταβληθούν ισόποσα τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο, μέχρι να να εξοφληθεί όλο το ποσό της ρήτρας.

Το σίγουρο είναι πως ο επίλογος της επικείμενης μεταγραφής του Σέρβου θα γραφτεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς από την στιγμή που δεν υπήρξε συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Ιβάν Σαββίδη, φάνηκε πως το χάσμα μεγάλωσε περαιτέρω και ήταν αδύνατο να γεφυρωθεί.

Πρωταγωνιστής ο χιονιάς

Εν αναμονή των τελικών εξελίξεων στην μετακίνηση του Πρίγιοβιτς και κάτω από τη δυσφορία που δημιούργησε η ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, προπονήθηκε σήμερα -ή τουλάχιστον προσπάθησε να προπονηθεί- ο ΠΑΟΚ, εν όψει της επιστροφής σε ρυθμούς πρωταθλήματος με τον αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα, παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου. Όπως όμως αποδείχτηκε, πρωταγωνιστής στο σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας ήταν ο αμετακίνητος και ανυποχώρητος χιονιάς, αφού οι ασπρόμαυροι διασκορπίστηκαν σε δύο ομάδες για να εκτελέσουν το πρόγραμμά τους, καθώς η Νέα Μεσημβρία παραμένει αποκλεισμένη με τους τόνους χιονιού σε όλα τα γήπεδα της.

Ετσι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Παναχαϊκή έκαναν αποθεραπεία στο γήπεδο της Τούμπας και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Η προπόνηση αφορούσε τη φυσική κατάσταση με τρέξιμο, αφού το γήπεδο ήταν παγωμένο κι επομένως επικίνδυνο για τραυματισμούς. Στο ιατρικό δελτίο παραμένει μόνο το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ, αφού κι ο Εβγέν Χατσερίδης γυμνάστηκε κανονικά και είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

****
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Παναιτωλικό. «Καναρίνια» και με τη βούλα ο 21χρονος αριστερός μπακ (Αμαράλ) με τον συμπατριώτη του -επίσης 21 ετών- κεντρικό μέσο (Γκούγκα). Οι Αγρινιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση των δύο Πορτογάλων οι οποίοι προέρχονται από τη Μπενφίκα. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι, αλλά ο Παναιτωλικός διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Ο Γκούγκα επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 4 και δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Αμαράλ επέλεξε τον αριθμό 15 και δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται”.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη συνέχεια με την ομάδα».

Πηγή: sdna.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα