Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Βίτορ – Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Παντελάκης (εικόνες – video)

Ο Πέντρο Βίτορ έφτασε πριν από λίγο στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην AEK. O βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος άσος ξεκίνησε το ταξίδι του από την πατρίδα του το πρωί της Πέμπτης (9/8), πετώντας αρχικά για την Ισπανία. Και έφτασε στη χώρα μας με πτήση από Μαδρίτη το απόγευμα της Παρασκευής (10/8).

Ο Βίτορ θα περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ,

η οποία θα αποφασίσει μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της ή αν θα τον παραχωρήσει ως δανεικό σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια. Τον ποδοσφαιριστή παρέλαβε από το αεροδρόμιο ο εκπρόσωπός του (και συνεργάτης της εταιρείας Elenko Sport) Λέο Κορνατσίνι.

****
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Νώντας Παντελάκης. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος εδώ και μέρες είχε ενταχθεί στην ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πράσινους» και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ. Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες…

Ο Παντελάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, το 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, όμως τον παραχώρησε στον Κισσαμικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Παντελάκης γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1995 στα Χανιά. Η ποδοσφαιρική του καριέρα άρχισε στον Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στη Super League σε ηλικία 19 ετών. Τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα, ενώ το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός και τον παραχώρησε δανεικό στον Κισσαμικό Χανίων, όπου και παρέμεινε έως τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παντελάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλεύω σκληρά καθημερινά και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Καλωσορίζουμε τον Επαμεινώνδα στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

****
Παρελθόν για την Λάρισα αποτελούν οι Δημήτρης Καπός, Κώστας Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Σαφαρίκας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστή την αποδέσμευσή τους με την εξής ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Καπό, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, τους οποίους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

«Κόπηκε στα ιατρικά στην Ντέρμπι ο Ένγκελς»

Νέα τροπή όσον αφορά τις επαφές του Μπιορν Ένγκελς με την Ντέρμπι αποκάλυψε ξένο δημοσίευμα, το οποίο έκανε λόγο για «ναυάγιο» στην μεταγραφή λόγω των ιατρικών εξετάσεων του παίκτη.

Ο βέλγος άσος προσπάθησε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά η επιθυμία του αυτή δεν υλοποιήθηκε με ξένο δημοσίευμα να τονίζει πως ιατρικοί λόγοι οδήγησαν σε «ναυάγιο» τις διαπραγματεύσεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός μετέβη το βράδυ της Πέμπτης (9/8) στην Αγγλία μετά και την συμφωνία που είχε με την Ντέρμπι Κάουντι, ωστόσο το deal «χάλασε» όταν κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Derby County have agreed a fee with Olympiacos for defender Björn Engels. This is believed to be within the region of €1.5m. The Belgian will now fly to England to discuss personal terms and complete a medical. #dcfc #dcfcfans #brentfordfc #brentford #bees #olympiacos pic.twitter.com/FZds8L95jF

— FL Transfers (@FL72Transfers__) 9 Αυγούστου 2018

Πηγές: sdna.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: intime.gr/pao.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα