Στάβλοι, γαϊδούρια και «όσιοι» Λοβέρδοι σε ένα δριμύ «κατηγορώ»

Τους αρέσει εκεί στο ΠΑΣΟΚ να εξανίστανται και να κραυγάζουν, προκειμένου να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν εξηγείται αλλιώς η παρουσία τόσο του Ανδρέα Λοβέρδου, όσο και της Εύης Χριστοφιλοπούλου στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, η οποία συνεδριάζει σήμερα.

«Με το καλημέρα» και πριν εισέλθει ο σημερινός μάρτυρας, Άδωνις Γεωργιάδης

στην αίθουσα, δημιουργήθηκε ένταση, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος και η οποία τον οδήγησε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Αυτό για τη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όμως, ήταν «ψιλά γράμματα» αφού στις κατηγορίες εις βάρος του Λοβέρδου, από μέλη της Επιτροπής (και κυρίως από τον Δημήτρη Βέττα, που έκανε λόγο για στάβλους και γαϊδούρια), απάντησε με το απόλυτο «μάθε-μπαλίτσα-από-τον-άρχοντα» υφάκι.

«Απαξιώ και εγώ να απαντήσω στον στάβλο. Θέλω και εγώ να υπενθυμίσω στον κύριο συνάδελφο, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που η κυβέρνησή σας προσπαθεί να διατηρήσει, τον ΕΟΠΠΥ και άλλα πολλά, ο κύριος Λοβέρδος τα έφτιαξε. Για να σκεφτόμαστε λίγο και να βάζουμε και το μυαλό μας εδώ μέσα», ήταν τα ακριβή της λόγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα