Στα θύματα της πυρκαγιάς αφιέρωσαν τα μετάλλιά τους οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου

Η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη και η «ασημένια» Νικόλ Κυριακοπούλου εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για την επιτυχία τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, αφιερώνοντας τα μετάλλιά τους στα θύματα της πυρκαγιάς που έπληξε την Ανατολική Αττική.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων από εμένα και τη Νικόλ. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να έχεις προετοιμαστεί καλά σε μεγάλους αγώνες. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της σεζόν. Πίστευα ότι η Σιντόροβα θα πήγαινε για τα 4.85μ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω

να είμαι υγιής πρώτα απ’ όλα και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τη νίκη της στον τελικό.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα θύματα της πυρκαγιάς: «Ήταν πραγματικά πολύ περίεργο αυτή η τραγωδία να είναι τόσο κοντά στο Ευρωπαϊκό. Εγώ τη βίωσα διαφορετικά τη φωτιά σε σχέση με άλλους γιατί ήταν κοντά στο σπίτι μου στην Παλλήνη και τη βλέπαμε. Εκείνη την ημέρα δεν πήγα προπόνηση επειδή ανησυχούσαμε για το τι μπορεί να συμβεί. Η επιτυχία αυτή δεν θα φέρει πίσω τους ανθρώπους, ούτε τα σπίτια και τα αυτοκίνητα που έχουν καεί. Ελπίζουμε μόνο να προσφέραμε κάποια χαρά σε όλους τους ανθρώπους».

Από την πλευρά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου τόνισε: «Είχα πει από πριν ότι θα γίνει ένας συγκλονιστικός αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα πολύ και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν. Ήταν ένας φανταστικός αγώνας και άρχισαν σιγά σιγά να μου βγαίνουν και υψηλά άλματα. Ήταν ένας αγώνας απολαυστικός με πολλές ανατροπές. Ήταν σημαντικό για μένα το μετάλλιο που κέρδισα αφού επέστρεψα στο στίβο μετά τη γέννηση του παιδιού μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές της Αττικής, σε όλους όσους με στήριξαν, την ομοσπονδία και τους χορηγούς μου».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στεφανίδη Κυριακοπούλου,stefanidi kyriakopoulou