Σοβαρό ατύχημα για τον θρύλο του MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι

Σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή την ώρα της προπόνησης την Πέμπτη (31/8) είχε ο θρύλος του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ουρμπίνο με σπασμένο πόδι και υποβλήθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε επέμβαση.

Η επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα αποσπαστικά κατάγματα που υπέστη στην κνήμη και την περόνη του δεξιού ποδιού του, ήταν επιτυχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιαπωνικής ομάδας ωστόσο δεν διευκρινίζεται το διάστημα της απουσίας του 38χρονου ιταλού αναβάτη.

Ο «γιατρός» τραυματίστηκε σε ατύχημα κατά

τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσικλέτα enduro χθες το απόγευμα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Ουρμπίνο για εξετάσεις.

Όταν έγινε η διάγνωση, ο Ρόσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ανκόνα, όπου υποβλήθηκε στις 2 τη νύχτα σε επέμβαση, χωρίς να υπάρξουν επιπλοκές. «Η επέμβαση πήγε καλά. Σήμερα το πρωί, όταν ξύπνησα, ήδη αισθάνθηκα καλά» τονίζει μεταξύ άλλων ο Ρόσι σε δήλωσή του που περιέχεται στην ανακοίνωση της Movistar Yamaha και καταλήγει:

«Λυπάμαι πολύ για το ατύχημα. Τώρα θέλω να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα μου το συντομότερο δυνατό. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να τα καταφέρω!».

Εκτός από τους επτά τίτλους του στο MotoGP, ο Ρόσι έχει στεφθεί ακόμη παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 (το 1997) και στα 250 κυβικά εκατοστά (το 1999).

Το επόμενο grand prix είναι προγραμματισμένο για τις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαν Μαρίνο, ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται στη Βαλένθια στις 12 Νοεμβρίου. Ωστόσο από ότι φαίνεται ο Ρόσι δεν θα καταφέρει να τρέξει ξανά φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα