Σοβαρά επεισόδια πριν από το ντέρμπι στο Σάο Πάολο, 14 τραυματίες, έπεσαν πυροβολισμοί (video)

Από σοβαρά και αιματηρά επεισόδια σημαδεύτηκε το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Κορίνθιανς και τη Σάο Πάολο, με αποτέλεσμα να έχουμε 14 τραυματίες και έναν οπαδό να έχει δεχτεί πυρά από όπλο, με βάση και τα όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν την Κυριακή (14/4) το πρώτο παιχνίδι τους (0-0) για τα ημιτελικά του τοπικού πρωταθλήματος «Παουλίστα» στο Μορουμπί και όλα έγιναν πριν από τη σέντρα του αγώνα. Έγινε και επέμβαση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και συλλήψεις.

Έγιναν και πολλές υλικές ζημιές, όπως σε αυτοκίνητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί των δυο ομάδων δημιουργούν επεισόδια. Μιλάμε για ντέρμπι του Σάο Πάολο και αυτά τα τραγικά επεισόδια έγιναν λίγες ημέρες πριν από το ξεκίνημα του εθνικού πρωταθλήματος της χώρας.

Imagens que circulam nas redes sociais mostram momentos da briga corintianos e são-paulinos em Ferraz de Vasconcelos, na Grande São Paulo.
A confusão aconteceu mais de seis horas antes do jogo e 13 pessoas ficaram feridas. pic.twitter.com/XG6R6CNu6Y

— Rádio BandNews FM (@radiobandnewsfm) 14 Απριλίου 2019

La o bglh é de vdd e ngm é punido, pq sera rs “Briga entre torcedores de São Paulo e Corinthians deixa 14 feridos” https://t.co/Ls0NgXsVrc

— thami (@bfrthamires) 14 Απριλίου 2019

Briga entre torcedores de São Paulo e Corinthians deixa 14 feridos em SP https://t.co/3bt2xNFC1S

— Francisco Oliveira (@TchiconeOlivei) 14 Απριλίου 2019

Brazil 14.04.2019
São Paulo – Corinthians.
Before derby match big fight between the fans of both teams. One fan was shot and at least 14 injured. pic.twitter.com/onsveVEwJH

— HooligansTV (@HooligansTV1) 14 Απριλίου 2019

Πηγή και φωτογραφίες: 1.folha.uol.com.br/esporte.uol.com.br

Keywords
Τυχαία Θέματα