Σοκαριστικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Το βίντεο που κόβει την ανάσα

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/10) στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, με την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου να μετατρέπεται σε πίστα αγώνων για έναν ανεγκέφαλο οδηγό.

Σε μια από τις στροφές – καρμανιόλα της Αθηνών – Σουνίου, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, ο οδηγός ενός Fiat Punto χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και το τροχαίο κι όσα ακολουθούν κόβουν την ανάσα. Εκείνη την ώρα, από

το αντίθετο ρεύμα, περνά δίπλα του ένα Ford Fiesta. Το Punto χτυπά το Fiesta πλαγιομετωπικά, στην πλευρά του οδηγού το Ford και καθώς «φεύγει», χτυπά μια μηχανή, πριν καταλήξει στην άλλη άκρη του δρόμου.

Οι δυο αναβάτες της μηχανής σηκώνονται αμέσως (φορούσαν κράνη και ειδικά μπουφάν), μόνο ο ένας φαίνεται να κουτσαίνει λίγο και ο κόσμος μαζεύεται γύρω από το Ford, που έχει μείνει ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, με τους αερόσακους ανοιχτούς.

Ο κόσμος λέει στον οδηγό να μην κινείται αλλά κι εκείνος, τελικά, δεν είχε τραυματιστεί και βγήκε από το αυτοκίνητο, εμφανώς ταραγμένος απ΄ό,τι είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα