Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 22χρονης ελληνικής καταγωγής στο Λονδίνο

Τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας της Iuliana Tudos ψάχνουν οι βρετανικές αρχές, μετά τον εντοπισμό του πτώματός της σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της 22χρονης κοπέλας, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Δείτε επίσης: Νεκρή βρέθηκε η 22χρονη ελληνικής καταγωγής που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο (εικόνες)

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων.

Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ. Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων», τόνισε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Η νεαρή κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονης ελληνικής καταγωγής στο Λονδίνο

Τότε, τους είπε πως ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και πως θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ.

Η Iuliana Tudos, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σπίτι και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε.

Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια. Κρατούσε, επίσης, ασπρόμαυρη τσάντα η οποία έγραφε «Fighting Against Animal Testing» (Μαχόμαστε κατά των τεστ σε ζώα).

Keywords
Τυχαία Θέματα