Σημαντική αποκάλυψη στην υπόθεση Λαγούδη: «Ορφανό» κομποσκοίνι προδίδει τον δολοφόνο (video)

Κομποσκοίνι με δύο γαλάζιες χάντρες, που δεν αναγνωρίζουν οι συγγενείς της Ειρήνης, βρέθηκε μέσα στο μοιραίο χρυσαφί Ford KaΗ άτυχη 44χρονη φορούσε άλλο κομποσκοίνι στο αριστερό χέρι της πριν τον θάνατο της αλλά και κατά τη νεκροψία“Ανήκει στον δολοφόνο της Ειρήνης” λέει ο αδερφός της 44χρονης, Γιώργος Λαγούδης

«Ορφανό» κομποσκοίνι, που βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να ξετυλίξει το «κουβάρι» της πολύκροτης υπόθεσης του μυστηριώδους θανάτου της 44χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο

από τις 6 Ιανουαρίου 2018.

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό πως βρέθηκε στοιχείο – “φωτιά” που “φωτογραφίζει” τον δολοφόνο της άτυχης μητέρας τριών παιδιών. Ωστόσο, αποδεικνύει και τις ελλείψεις στην έρευνα των αρχών, όπως υποστηρίζει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος συνέταξε την έκθεση – «καταπέλτη» για τον θάνατο της Λαγούδη.

Σύμφωνα με το Star, το αντικείμενο που εντοπίστηκε είναι ένα κομποσκοίνι χειρός με δύο γαλάζιες χάντρες. Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, το περιβάλλον της Ειρήνης δεν το αναγνωρίζει καθώς η άτυχη γυναίκα φορούσε άλλο κομποσκοίνι στο αριστερό χέρι της τόσο πριν τον θάνατό της όσο και κατά τη νεκροψία.

Η νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στη βεβαιότητα των εκπροσώπων της οικογένειας της 44χρονης που υποστηρίζουν πως γνωρίζουν την ταυτότητα του δολοφόνου.



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα