Σε επεμβατική θεραπεία στην καρδιά υποβλήθηκε ο Κεντίρα – Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Σάμι Κεντίρα στη Γιουβέντους, μετά τις εξετάσεις και τη θεραπεία που έκανε στην καρδιά του ο γερμανός άσος την Τετάρτη (20/2). Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής μέσος παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία και δεν είναι στην αποστολή της «γηραιάς κυρία» για το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για το Champions League.

Ο Κεντίρα ανησύχησε τους ανθρώπους της Γιουβέντους μετά την αρρυθμία που ένιωσε στην καρδιά πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ισπανία και το

πρωί της Τετάρτης (20/2), όπως έκανε γνωστό η ιταλική ομάδα με ανακοίνωση, υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον καρδιολόγο του συλλόγου, Φιορέντσο Γκάιτα.

Juventus, Khedira già sottoposto ad intervento chirurgico: i tempi di recupero: La notizia, nella giornata di ieri, ha spaventato i tanti tifosi della Juventus già proiettati alla gara del Wanda Metropolitano: riscontrata un’aritmia atriale a Sami… https://t.co/HFscm0ZhuQ pic.twitter.com/VPtnfGMnOj

— Zona Calcio (@zona_calcio) 20 Φεβρουαρίου 2019

Συγκεκριμένα ο γερμανός άσος πέρασε από ηλεκτροφυσιολογικές εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε μια επιτυχημένη επεμβατική θεραπεία προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα με την αρρυθμία που ένιωσε. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γιουβέντους όλα πήγαν καλά, με τον Κεντίρα να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας σε ένα μήνα από σήμερα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, και άλλοι παίκτες είχαν παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα με την καρδιά τους στο παρελθόν, αλλά συνέχισαν την καριέρα τους, κάνοντας συχνά εξετάσεις.

Πριν από μερικά χρόνια είχε διαγνωστεί με ανάλογο πρόβλημα και ο Ελβετός – τότε ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και νυν της Άρσεναλ – Στέφαν Λιχτστάινερ και είχε χρειαστεί να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα