Σάρα Καρμπονέρο: Ο Κασίγιας μου έδωσε το φιλί της ζωής μου στο Μουντιάλ 2010 (video)

Η Ισπανία είχε μόλις κατακτήσει το Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία στη Νότιο Αφρική το 2010 και ο Ικέρ Κασίγιας έμεινε στην… ιστορία για το πιο παθιασμένο φιλί που έδωσε LIVE στην τηλεόραση. Γι’ αυτό το φιλί μίλησε η γυναίκα που το δέχτηκε. Γυναίκα που ακολούθως έγινε η σύζυγος του πρώην διεθνή πορτιέρο, ο οποίος συνεχίζει να παίζει μπάλα στην Πόρτο.

Μιλάμε για την Σάρα Καρμπονέρο, που εκείνη την εποχή είχε βρεθεί στη Νότιο Αφρική ως δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco». «Το φιλί

του Ικερ στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ήταν το φιλί της ζωής μου», υπογράμμισε η όμορφη Σάρα, ξεκαθαρίζοντας ότι «υπήρξαν πολλά ακόμα φιλιά που δεν ήταν μπροστά σε μια κάμερα και ήταν επίσης πολύ σημαντικά».

Τι είχε συμβεί στις 10 Ιουλίου 2010; Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από τους «φούριας ρόχας» στον τελικό κόντρα στην Ολλανδία, στα αποδυτήρια του «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ, η Σάρα Καρμπονέρο πήρε συνέντευξη από τον τότε αρχηγό της Ισπανίας, που αγωνιζόταν και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ικέρ Κασίγιας έκανε κάτι που έμεινε στην ιστορία. Αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τον αδελφό του, ευχαρίστησε και την Σάρα, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Την αγκάλιασε και την φίλησε σε ζωντανή μετάδοση, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια σχέση που κρατάει αισίως πάνω από εννέα χρόνια. Τότε, πολλοί μιλούσαν για… ειδύλλιο μεταξύ τους, η Σάρα Καρμπονέρο πάντα κάλυπτε από… κοντά όσα έκανε ο αγαπημένος της στον αγωνιστικό χώρο και το βράδυ του «μεθυσιού» αποκαλύφθηκε η σχέση τους μ’ αυτό το φιλί…


Οι δύο τους, λίγους μήνες πριν από το Μουντιάλ, είχαν συνάψει δεσμό. Ο Ικέρ Κασίγιας, ίσως στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του, όντας συγκινημένος, δεν κρατήθηκε.

Να αναφέρουμε ότι οι δυο τους έχουν, πλέον, μια πολύ όμορφη οικογένεια. Έξι χρόνια μετά το Μουντιάλ, ο Κασίγιας και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν και πλέον απολαμβάνουν μια όμορφη οικογενειακή ζωή στο Πόρτο, μαζί με τους δυο γιους τους, Μαρτίν (πέντε ετών) και Λούκας (τριών).

Sara Carbonero sobre el beso con Iker Casillas en el Mundial: “Fue el beso de mi vida” – https://t.co/f8EgimNzjq pic.twitter.com/kubAXg06P1

— Noticiero Universal (@NoticieroUniv) 12 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα