Ρούλα Ρέβη: Η φωτό του Τόσικα αγκαλιά με τα παιδιά τους και το μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους (εικόνα)

Η Ρούλα Ρέβη πόσταρε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram του Αποστόλη Τότσικα αγκαλιά με τα παιδιά τους και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα.

Πρόσφατα της χάκαραν τη σελίδα της στο instagram και δημιούργησε καινούριο προφίλ και με αφορμή αυτή την περιπέτεια που πέρασε έγραψε:

«…μερικούς από εσάς σας συναντάω στο δρόμο μου λέτε υπέροχα πράγματα , κυρίως μου λέτε πως είμαι αληθινή! Και αυτό είναι και θα είναι πάντα

για έμενα το μεγαλύτερο κοπλιμέντο γιατί ΕΙΜΑΙ. Μην μου λέτε ότι ο κόσμος ζηλεύει και είναι κακός , μην μου λέτε να μην ανεβάζω τα παιδιά μου φωτογραφίες , είμαι φωτογράφος, και αυτό που μου λέτε με ενοχλεί! Ελάτε να πούμε πώς θα τα προστατέψουμε όταν γίνουν έφηβοι και θα έχουν μια συσκευή στα χέρια τους και ένας 18 χρόνος θα τους χακάρει θα τους απειλεί , θα τους ζητά χρήματα για να τους επιστρέψει κάτι που τους ανήκει ! Στην ουσία για ν τους επιστρέψει τις αναμνήσεις τους. Αυτή εδώ η πλατφόρμα είναι ο σύγχρονος τρόπος ενός φωτογραφικού άλμπουμ , αυτή είναι η εποχή ! Είναι σαν να σας καλώ στο σπίτι μου να δούμε μαζί φωτογραφίες όπως κάναμε παλιά! Είναι αυτό που θα μάθουν τα παιδιά μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Πείτε μου μόνο ποιοι θα τα προστατέψουν από τους κινδύνους που κρύβει πίσω του όλο αυτό , πείτε μου τι να τους πω όταν με ρωτήσουν πως ένας 18 χρόνος χάκερ έχει γίνει πλούσιος χωρίς να έχει σπουδάσει κάτι, χωρίς να έχει βγει καν έξω από το σπίτι του για να αποκτήσει αυτά τα χρήματα. Και γιατί κανείς δεν μπορεί να τον κλείσει στη φυλακή ! Μόνο μην μου λέτε να μην αγαπώ τις φωτογραφίες #αγαπημονο #αγαπη @instagram».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Ρέβη, Τόσικα,roula revi, tosika