Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα – Ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο Καράκας

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μόλις τρεις μήνες έπειτα από την κοινή άσκηση του στρατού της Βενεζουέλας με τον ρωσικό στρατόΣύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter εμφανίζονται δύο αεροπλάνα, ένα Ilusin και ένα Αntonov, να έχουν προσγειωθεί στο Βάργκας της Βενεζουέλας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, με δύο μεταγωγικά αεροπλάνα της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας να προσγειώνονται χθες στο Καράκας, μεταφέροντας έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του στρατού και περίπου 100 στρατιώτες, όπως αναφέρει το Reuters.

Ιστοσελίδα

εντοπισμού πτήσεων επιβεβαίωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας πως ένα εξ αυτών απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας νωρίτερα σήμερα.

Today these two airplanes of the Russian Air Force arrived at the Maiquetia International Airport. 1 Ilyushin Il-62M 1 Antonov 124 https://t.co/pPn2z1x0YY via @FedericoBlackB #Venezuela pic.twitter.com/b15Mn68khq

— Liveuamap World (@lumworld) 23 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα με το Reuters, η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μόλις τρεις μήνες έπειτα από την κοινή άσκηση του στρατού της Βενεζουέλας με τον ρωσικό στρατό, στο έδαφος της χώρας.

Ο δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαγιόρκα, έγραψε στο Twitter το Σάββατο ότι το πρώτο αεροπλάνο έφερε τον ρώσο επιτελάρχη, Βασίλι Τονκοσκούροφ, ενώ το δεύτερο αεροσκάφος είχε φορτίο που μετέφερε 35 τόνους υλικού.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter εμφανίζονται δύο αεροπλάνα, ένα Ilusin και ένα Αntonov, να έχουν προσγειωθεί στο Βάργκας της Βενεζουέλας.

Photos of the 2 RuAF airplanes that landed in Caracas today. An IL-62 and an AN-124#Venezuela #Russia pic.twitter.com/BY5cFHmwzn

— CNW (@ConflictsW) 23 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα