Πυρπόλησαν όχημα στου Ζωγράφου – Πυρκαγιά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Δουλειά είχε η Πυροσβεστική σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο τα ξημερώματα της Κυριακής (08/12). Σε εμπρησμό αποδίδεται μάλιστα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στου Ζωγράφου. Συγκεκριμένα, άγνωστοι πυρπόλησαν το όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οδό Διονυσίου Αιγηνιτου. Το αμάξι τυλίχτηκε στις φλόγες στις 04:20 τα ξημερώματα και στο σημείο μετέβησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

****
Εκτεταμένες

υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε παραθεριστική κατοικια στην Αγία Τριάδα Θερμαϊκού, μετά από φωτιά. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθηκες στις 03:30 τα ξημερώματα και επί τόπου κλήθηκαν 9 πυροσβεστες με 3 όχηματα. Oι ζημιές που υπέστη το σπίτι υπολογίζονται στις 14.000 ευρώ.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε οικία, στην περιοχή Αγίας Τριάδας του δ. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Στο συμβάν επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 8, 2019

Oλοσχερής είναι η καταστροφή που υπέστη μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς κατάστημα τεχνολογίας στο κέντρο του Βόλου. Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στις 06:15 τα ξημερώματα της. Επί τόπου έσπευσαν 10 πυροσβεστες με 5 οχηματα που παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες τους, δεν κατάφεραν λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο χώρο να την θέσουν υπό έλεγχο. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Φωτιά σε όχημα σε προαύλιο χώρο διπλοκατοικίας ξέσπασε και επί της οδού Μαραθώνος στο δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά έσβησε μετά την επέμβαση της Πυροσβατικής. Επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δυο οχήματα.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. σε προαύλιο χώρο διπλοκατοικίας , επί της οδού Μαραθώνος στο δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 8, 2019

(πληροφορίες από lawandorder.gr, Πυροσβεστικό Σώμα)

Πηγή: Πυρπόλησαν όχημα στου Ζωγράφου – Πυρκαγιά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα