Πρωτοφανείς καταστάσεις: Οπαδοί της Σπόρτιγκ έσπασαν στο ξύλο τους παίκτες της ομάδας τους (εικόνες – video)

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα συμβαίνουν στην Σπόρτιγκ Λισαβόνας με την κατάσταση να έχει πλέον ξεφύγει…

Περίπου 50 κουκουλοφόροι χούλιγκαν, που είχαν μαζί τους ρόπαλα και άλλα πολεμικά αντικείμενα εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο και κυριολεκτικά έσπασαν στο ξύλο παίκτες και προπονητικό τιμ!

40 barras entraron al entrenamiento de Sporting Lisboa. Agredieron al DT y a algunos jugadores (no aparece Coates en esa lista). La práctica se suspendió al instante. Vía @alves_marcus pic.twitter.com/If4jlLPMzp

Martin Charquero (@MartinCharquero) May 15, 2018

Ο λόγος της επίθεσης σχετίζεται πιθανότατα με την απώλεια της εξόδου στο ερχόμενο Champions League, αλλά πολλές αφορμές έδωσε και ο αιρετικός πρόεδρος Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, ο οποίος αμέτρητες φορές τη φετινή σεζόν έκραξε δημόσια παίκτες και προπονητή τους οποίους κατηγόρησε για μειωμένη απόδοση, με τελευταία του τρελή απόφαση να τιμωρήσει με μία αγωνιστική τον προπονητή της ομάδας Ζόρζε Ζεσούς, την οποία θα εξέτιε στον τελικό κυπέλλου με την Ρίο Άβε!

Από την οργή των κάφρων τραυματίστηκαν Ζόρζε Ζεσούς, Μπας Ντοστ, Ακούνια, Ρούι Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια και Ρούι Ζοσέ, με την φωτογραφία του ανοιγμένου κεφαλιού του Ολλανδού σέντερ-φορ να προκαλεί σοκ!

Adeptos do Sporting invadiram a Academia de Alcochete de cara tapada. pic.twitter.com/Xhi9kwSS3Z

— B24 (@B24PT) May 15, 2018


Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα