Προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, συνολικά οκτώ (8) ατόμων, για την αντιμετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών κατά την καλοκαιρινή περίοδο έτους 2017, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη του Νομού Λακωνίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου 6 ΥΕ Εργατών 1 ΔΕ Οδηγών

Οι ενδιαφερόμενοι

καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση συνοδευόμενη από τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού της ΠΕ Λακωνίας, η οποία βρίσκεται στη Σπάρτη, στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου, 2ο χλμ Ε.Ο Σπάρτης –Γυθείου και ώρες 09:00 -14:30. Πληροφορίες στο τηλ 2731363194 & 2731363196.

Λόγω του επείγοντος η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δύο (2) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της υπηρεσίας μας.

Επισήμανση: Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας και ειδικότητας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών ή ειδικοτήτων προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από την πρόσληψη του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπα των αιτήσεων από τη Γραμματεία και το Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού –Οικονομικού της Π.Ε Λακωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα