Προσλήψεις στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη δύο (2) υπαλλήλων, λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της ΕΟΟ που προκύπτουν τόσο από την ανάθεση σε αυτήν της αρμοδιότητας έκδοσης των βεβαιώσεων άσκησης οδοντιατρικού επαγγέλματος και τίτλων οδοντιατρικών ειδικοτήτων, όσο και λόγω της ανάληψης της ευθύνης πιστοποίησης των φορέων παροχής συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού Η σύμβαση που θα υπογραφεί είναι ετήσιας διάρκειας με δυνατόητα παράτασης.

Στα

καθήκοντα των υπαλλήλων περιλαμβάνονται ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά:

Διεκπεραίωση εισερχομένων – εξερχόμενων εγγράφων, σχετικών:

α) με την έκδοση των βεβαιώσεων άσκησης επαγγέλματος και της χορήγησης τίτλων οδ/κων ειδικοτήτων

β) με τη Συνεχή Επαγγελματική Επιμόρφωση Οδοντιάτρων (ΣΕΕΟ)

Τήρηση και ενημέρωση μητρώου διασύνδεσης Οδοντιατρικών Συλλόγων με την ΕΟΟΈκδοση βεβαιώσεων/ πιστοποιητικώνΤαξινόμηση φακέλων πιστοποίησης παροχής συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης, φορέων επαγγελματικής κατάρτισης καΓραμματειακή υποστήριξη και επιμέλεια εκδόσεων σχετικών με τη ΣΕΕΟΕξυπηρέτηση οδοντιάτρων και οδοντιατρικών συλλόγων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά (courier), στα γραφεία της ΕΟΟ (Θεμιστοκλέους 38), σε εργάσιμες ημέρες και ώρες [8.30 πμ- 16.00 μμ]. Αντικατάσταση, διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των δικαιολογητικών επιτρέπεται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαδικασία σημαίνει ταυτόχρονα ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας πρόσκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΟΟ, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (τηλέφωνα επικοινωνίας 210 3813380, και 210 3302343).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 24η Φεβρουαρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα