Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο»

Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο», προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο»:

Τέσσερις (4) θέσεις ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Για την παραπάνω θέση γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α. Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

β. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ. Τίτλο ιατρικής ειδικότητας αντίστοιχο με τη θέση.

δ. Ηλικία μέχρι 50 ετών (ως ημερομηνία συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας λογίζεται η 31η Δεκεμβρίου του έτους, εντός του οποίου ο υποψήφιος συμπληρώνει το απαιτούμενο όριο ηλικίας)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η αίτηση – δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλεται στο Τμήμα Γραμματείας του Νοσοκομείου εις τριπλούν, εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, η οποία αρχίζει την 1-8-2017 και λήγει στις 20-8-2017.

Η αίτηση – δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλεται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ανωτέρω ορισθείσα προθεσμία, στο Τμήμα Γραμματείας του Νοσοκομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 114, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα.

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αίτηση – δήλωση που υποβάλλεται μετά τη λήξη της προθεσμία δεν γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο τηλέφωνο 2132088117.

Keywords