Προσλήψεις γεωπόνων στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Προγράμματος «Εθνικό Πρόγραμμα Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων ετών 2017-2019 στο Πλαίσιο των Απαιτήσεων του Καν (ΕΚ) 199/2008 και Καν (ΕΕ) 2017/1004» σύμφωνα με την αριθμ. 39272/197 & ΑΔΑ: 6ΛΔΘΟΞ3Μ-ΛΙΧ) Απόφαση έγκρισης

έκδοσης πρόκλησης του Διευθυντή του Ινστιτούτου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Ο συνεργάτης Γεωπόνος θα πρέπει να έχει τα παρακάτω προσόντα:

1. Πτυχίο ΑΕΙ, Γεωπόνου.

2. Διδακτορικό στην Αγροτική Οικονομία.

3. Άριστη Γνώση Αγγλικών.

4. Γνώση Η/Υ, Microsoft Office, Γνώση Γλώσσας προγραμματισμού R και Στατιστικών πακέτων

5. Τουλάχιστον τριετής ερευνητική εμπειρία στη στατιστική και οικονομική ανάλυση κλάδων πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα στην αλιεία, σε θέματα δειγματοληψίας, στη διεξαγωγή και επίβλεψη έρευνας πρωτογενών στοιχείων, στη στατιστική ανάλυση οικονομικών δεικτών και στη συγγραφή ερευνητικών εκθέσεων. Η εμπειρία αποδεικνύεται από βεβαιώσεις εμπειρίας και προϋπηρεσίας, δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή ή ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681ΑΚ, μέχρι και 29-9-2017 και ώρα 14:00, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την υπ’ αριθμ. ………………………………… Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, οδός Τέρμα Αλκμάνος, Τ.Κ.11528 – Ιλίσια.

Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2102756596 (κα Παυλή Γκλέντις).

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δεσμεύει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δεν γεννά δικαιώματα προσδοκίας.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη της σχετικής σύμβασης.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα