Προσλήψεις 20 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες» του έργου µε τίτλο «Συλλογή, µεταφορά, επεξεργασία και διάθεση ακαθάρτων περιοχής Κρωπίας-Παιανίας (Φάση Β΄)» στο Ε.Π. «Υποδοµές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη», για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και για τέσσερις (4) µήνες, ως εξής:

20 ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες (για ανασκαφικές εργασίες)

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα 11741, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, υπόψιν κ. Αρµακόλλα Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας 210.3240563, εσωτ.110), εντός προθεσµίας (5) εργάσιµων ηµερών, που αρχίζει από την επόµενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (δηλ. από 30.11.2017 έως και 06.12.2017).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο αυτών, κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδροµικά υποχρεούνται να ενηµερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους, µε τηλεµοιοτυπία (στο fax: 210.3240457) ή ηλεκτρονικό ταχυδροµείο (στη διεύθυνση: [email protected]), εντός της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα