Πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σε κάλεσμα υπέρ Γεννηματά

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά στηρίζει στη μάχη της ηγεσίας για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Καρράς.

Με δήλωσή του ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στις διαδικασίες του νέο φορέα, ψηφίζοντας τη Φώφη Γεννηματά «για την αποφασιστικότητα και την πίστη της στην δημιουργία του νέου φορέα»

Αναλυτικά η δήλωση

του κ. Καρρά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Οι διεργασίες για την δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα που θα εκφράζει και το προοδευτικό κέντρο αγγίζουν όλους μας. Η ανάγκη ανάκαμψης της χώρας με ταυτόχρονη στήριξη του κοινωνικού κράτους, είναι απαραίτητη σήμερα, μετά από οκτώ χρόνια κρίσης και μνημονίων. Πιστεύω ότι ο νέος φορέας θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος για τις ανάγκες του ελληνικού λαού.

Συμμετέχω στην διαδικασία εκλογής για την ανάδειξη Προέδρου του νέου φορέα και καλώ τους φίλους μου να συμμετάσχουν στην διαδικασία και να υποστηρίξουμε την Φώφη Γεννηματά για την αποφασιστικότητα και την πίστη της στην δημιουργία του νέου φορέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα