Προφυλακιστέος ο 33χρονος Μάρτιν για τα 136 κιλά κοκαΐνης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 33χρονος ΜάρτινΣε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Προφυλακίστηκε μετά την τυπική απολογία που έδωσε ενώπιον του ανακριτή, ο 33χρονος Σέρβος Μάρτιν Ματιάσεβιτς, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα μέσα στο οποίο η Δίωξη Ναρκωτικών εντόπισε 136 κιλά κοκαΐνης.

Δείτε επίσης: Ο «Μάρτιν», ο «Ιβάν» και τα

240 κιλά κοκαΐνης – Τι αποκαλύπτουν οι χειρόγραφες σημειώσεις

Σε βάρος του 33χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 33χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου

«Ο πελάτης μου τήρησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν απολογήθηκε. Επιφυλάχθηκε να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις του κύριου ανακριτή, σε επόμενο χρονικό διάστημα», είπε ο ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Δείτε επίσης: Κοκαΐνη αξίας 5 εκατ. στο διαμέρισμα στη Βάρκιζα – Ποιος είναι ο 33χρονος που συνελήφθη

Για τον καταζητούμενο «Ιβάν» δήλωσε πως ακόμη δεν έχει εντοπισθεί και ότι εκείνος είναι που νοίκιασε το υπερπολυτελές σπίτι στη Βάρκιζα. «Αυτό αποδεικνύει τον δευτερεύοντα ή περιφερειακό ρόλο που είχε ο εντολέας μου», καταλήγει ο κύριος Κεχαγιόγλου.

Δείτε επίσης: Ξεπερνούν τα 15 εκατ. τα κέρδη του κυκλώματος στη Βάρκιζα – Τι βρέθηκε στο διαμέρισμα

Keywords
Τυχαία Θέματα